Termeni si conditii

Termeni si Conditii -  Mobila.com

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.     Folosirea site-ului Mobila.com (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. CONART S.A. prin intermediul site-ului Mobila.com) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

2.     Folosirea site-ului Mobila.com si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

3.     S.C. CONART S.A.isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Scopul urmarit

1.     Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de S.C. CONART  S.A.. prin intermediul site-ului Mobila.com persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de Oferte (anunturi) pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii.

2.     Site-ul Mobila.com  contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, S.C. CONART S.A.  nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in site-ul Mobila.com este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. CONART S.A.nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul Mobila.com, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

3.     Intregul continut al site-ului  Mobila.com  incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. CONART  S.A. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Ofertele (anunturile)  publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor site-ului Mobila.com , fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.